2011 Bentley Continental GT 2011 Model

Yuvarlak ve kaslı hatlarını koruyan yeni Continental GT, 2010 Paris Otomobil Fuarında tanıtıldıktan sonra satışa sunulacak. 2011 Continental GT’nin en önemli özelliği, Bentley’in Volkswagen Group altında satılacak ilk modeli olma özelliğini taşıması.

Araç üzerinde uygulanan makyaj operasyonunda detaylarda bazı değişikliklere gidilmiş. Küçülen ön farlar, tampondaki ve yan kısımlardaki ufak değişiklikler, yeni jant tasarımları ilk planda göze çarpıyor. Ayrıca arka kısımda mevcut modele göre biraz daha yuvarlak hatlara sahip olmuş.

2011 Bentley Continental GT

İç mekanda da köklü bir değişikliğe gidilmemiş. Kendisi ile özdeşleşen ahşap zeminler bu versiyonda da kullanılmış. Ön konsol ve göstergeler artık daha sade tutulmuş.

Motor yapısı olarak 2011 Bentley Continental GT, selefinden daha güçlü ve daha hafif olacak. 65 kg hafifleyen arabanın, v12 motoru yenilenmiş. 575 beygir gücünde, 700 Nm tork üretebilen yeni bir motora sahip. Bu motor ile aracın maksimum hızı 318 km/s iken 0-100km hıza 4.6 saniye de erişebiliyor. Aracın ortalama yakıt tüketimi ise 16.5 litre/100 km. Bu motorun yanı sıra Bentley, Paris Otomobil fuarına süpriz olarak farklı bir motor seçeneği ile de katılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir