2011 Dodge Charger 2011 Model

Kendisine ait bir hayran kitlesi olan çok nadir modellerden birisidir Dodge Charger. Yeni Charger da, geçmişteki versiyonlarını özletiyor ancak şıklığından ve kendine özgü tarzından taviz vermeden yoluna devam ediyor.

Güçlü ve sportif sıfatlarını kullanabileceğimiz 2011 model Dodge Charger; ızgarası, farları ve tamponu makyajlanarak daha güçlü bir görünüme kavuşmuş, arka spoiler ve egsoz çıkışları ile de daha sportif bir görünüm kazanmış. Ön taraftan bakınca 1969 Model Charcer’a benzetmeye çalışıldığı açıkça görünmekte. İç makanı ile ilgili görüntüler firma tarafından şimdilik basınla paylaşılmazken, daha kaliteli malzeme kullanıldığı ile ilgili bilgi verildi.

Arabada teknolojik yeniliklere göz atacak olursak, LED teknolojisine sahip arka aydınlatma seti, navigasyon sistemi, kör nokta uyarısı, geri görüş kamerası, çarpışma uyarısı, hız sabitleme sistemi gibi yenilikleri görüyoruz.

Yeni Dodge Charger, iki farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. Bunlardan birincisi 3.6 litrelik v6 motor seçeneği. Bu motor 305 beygir gücünde ve maksimumda 363 Nm tork üretebiliyor. Diğer seçenek ise 5.7 litrelik v8 motor seçeneği. Bu motor ise 379 beygir gücünde ve 410 Nm tork üretebiliyor.

85.000 Dolardan başlayan fiyatla satılacak olan 2011 model Charger’dan ilk planda 70 adet üretilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir