2011 Lancia Delta 2011 Model

35.950 Avro fiyat ile satışa sunulan yeni Lancia Delta, 200 beygir gücündeki turbo motoru ve otomatik 6 vitesli şanzımanıyla Delta’nın diğer versiyonlarından ayrılıyor. Direksiyon üzerinden kumanda edilebilen tamamen yeni şanzımanla kombine edilen 1.8 litrelik turbo motor, 200 bg güç ve 320 Nm tork üretiyor. Azami hızı 230 km/s olan Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 0-100 km/s hızlanmasını 7,4 saniyede tamamlayabiliyor. Aracın ortalama benzin tüketimi 100 km’de 7,8 litre.

Aracın ekstra özellikleri sadece motor yapısında değil, 17 inçlik alaşım jantlardan çift bölgeli otomatik klimaya, ESP ve 6 havayastığından Hill Holder’a kadar oldukça güçlü bir standart donanıma sahip.

2011 model Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic’in standart donanımını; EBD destekli ABS, ESP, ASR, HBA (Panik fren destek sistemi) ve TTC (tork transfer kontrolü) gibi sistemlerin yanı sıra 6 havayastığı, Blue&Me Paketi, arka park sensörü, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, sportif direksiyon simidi ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 17 inçlik hafif alaşımlı jantlar oluşturuyor.

2011 model olarak Tofaş çatısı altında satılacak olan yeni Delta’nın, Lancia’nın satış rakamlarını artırması bekleniyor. Bu özelliklerde bir otomobilin tutmaması için hiç bir neden görünmese de 70.000 TL tutarındaki fiyatı onu zorlu rakiplerin içerisine atıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir