2011 Mercedes S Wald International

Mercedes S Class 1954’ten bu yana en çok makam aracı olarak tercih edilen başarılı bir model. Onuncu jenerasyonuna 2005 yılında kavuşan model en büyük çıkışını da son jenerasyonda gösterdi. Avrupa’nın birçok ülkesinde siyasiler bu modeli kullanıyor. Bunun dışında Mercedes S Class’ı sportif amaçlarla tercih edenlerde yok değil. Büyük bir gövdeye sahip olması onun hız için modifiyelenmesine pek olanak vermese bile yapılan modifikasyonlar ile caddenin tüm gözlerini üzerine çekebiliyor.

Lüks modellerinin başarılı modifiyecisi Wald International’da bunu yaptı. Aracın heybetini arttırdı, sportiflik kattı. Bunu başarmasındaki en büyük etken şüphesiz jantlar. İki farklı jant seçeneğinden çok kollusu araca Bentley veya Jaguar havası katabiliyor.

Aerodinamik gelişimi için milyon dolarlar harcanan bir araca cam rüzgarlıkları takılması biraz anlamsız gibi dursa da Wald International bunu hemen hemen elinden geçen tüm modellere uyguluyor. Nede olsa Wald International bir Japon firması. Japon araçlarında bu rüzgarlıklar büyük rağbet görüyor.

Söz sırası arka tamponda. İç içe geçmiş egsoz çıkışları, difüzör, ince spoiler, Wald ve Black Bison logoları… Müthiş bir uyum içinde tasarlanan arka kısım otomobilinizin markası ne olursa olsun mutlaka size ilham kaynağı olacaktır. Ön çamurluktaki hava yarıklarını da unutmamak gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir