2011 Jeep Wrangler 2011 Model

eep, klasikleşen bir tasarıma sahip olan modeli Wrangler’ın tasarımını yenilediğini söylesede önemli sayılabilecek bir görsel değişiklik göremiyoruz. Detayların yanı sıra 5 yeni gövde rengi ile satılacak olan yeni Jeep Wrangler’ın asıl değişimi iç mekanında yapılmış.

2011 Jeep Wrangler

Ses izalasyonu ile daha sessiz hale getirilen iç mekanda, kapı içleri ve koltuklar yenilenmiş. Cam açma kumandaları orta konsola alınırken kapı içlerine yeni tutamaklar yerleştirilmiş. Tasarımı yenilenen direksiyon simidine ses ve navigosyan kumandası yerleştirilmiş. Mp3 dinlemek isteyenler için USB girişinin yer aldığı media center yeni Wrangler ile gelen yeniliklerden biri.

Sürücülerin görüş konforunun iyileştirildiği 2011 Wrangler’da elektrik kontrollü ve ısıtmalı yan aynalarla birlikte arka camların alanını da artırılmış. Kilitlenebilir torpido gözü ve fileli depolama alanları yine iç mekanda gördüğümüz yeniliklerden. Ayrıca yeni Wrangler’da ön yolcu konsolu üzerinde “Jeep Since 1941″ yazısı dikkat çekiyor.

Wrangler ve Wrangler Unlimited Sahara modelleri ile kısa bir süre içerisinde satışa sunulması beklenen aracın tam satış tarihi ve fiyatları açıklanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir